Szeretsz főzni, de nincs időd? Mostantól ennek vége – ez az 5 perces irodai ebéd például gyors és egészséges megoldás, amelynek minden egyes összetevőjével pontosan tisztában vagy, hiszen te készíted! Nézzük a bulgursaláta receptjét:
RECEPT
 ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 5 PERC + 15 PERC PIHENTETÉS
1 SZEMÉLYRE
1 SZEMÉLYRE

Bulgursaláta csatos üvegben
HOZZÁVALÓK
- fél pohár bulgur
- 1/4 pohár borsó (nem fagyasztott)
- 1 tk ételízesítő
- 1 kisebb hagyma
- 1 gerezd zúzott fokhagyma (elhagyható)
- 1 mokkáskanál dijoni mustár
- 1 tk citromlé
- friss kapor
- 1 tk vaj
- só
- forró víz
A hagymát vágd apróra, és a többi hozzávalóval együtt tedd egy befőttesüvegbe.
2. lépés
Öntsd fel annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és hagyd állni.
3. lépés
Ha beszívta az összes vizet és megpuhult, azonnal fogyaszthatod.
 
  
Megjegyzések
Megjegyzés küldése