Ugrás a fő tartalomra

Ez vagyok én, ez az én utam 🕔

Üdvözöllek! ❣️🕒

Ha életmódváltáson gondolkozol, és szeretnél egy egészségesebb jövőt megalapozni, akkor jó helyen jársz. Szeretnék egy egyszerű, elsajátítható tudást adni anélkül, hogy tízezreket fizetnél könyvekre, tanfolyamokra.. Semmire nem kell pénzt áldoznod csak a figyelmedet kell oda fókuszálni önmagadra. 
Sokan belevágunk diétákba, dőlünk be új trendeknek, de ne tedd többé, inkább kötelezd el magad hosszútávon. Légy egészséges kívül-belül, ezzel együtt hidd el még fogyni is fogsz, energetikusabb leszel, kiegyensúlyozottabb, fókuszáltabb.

A célod elérésében segítek neked, megmutatom, hogyan kezdd el önállóan az életmódváltást. Nem lesz soha többet szükséged arra, hogy 2-3 hetes étrendeket vásárolj, vagy hasonló ígéretes csomagokat netán valami csodabogyókat. 

Egy egyedülálló életmódot kezdtem el számos "diéta" próbálgatás után. 
Nem csak étkezésekről, tápanyagokról lesz szó   
hanem stresszevésről, alvásminőség javításról, lelki egyensúly kialakításáról. Ezek mind alappillérei a kiegyensúlyozott egészséges életmódnak, ezek nélkül neked sem sikerülne.
Rengeteg témát erintek a  ®️blogomon (ahol most vagy) 




®️És a csoportban 🕔 át is beszéljük ezeket.


A sikeres fogyásod titka a tudás. 
Tudd, hogy mi megy végbe a szervezetedben és azt is tudni fogod mit kell tenned. A tudás, az "önismeret" legalább olyan fontos mint az amit eszel. 

Annyi mindent akarok mondani neked. 
☝️ Nem tudom sorban. 
De egy pár link amit fontos tudnod, hogy egészséges legyél, energikus, fiatalos.. 









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Autofágia. Hallottál már róla?

 Meghatározza, meddig élünk Az utóbbi időben egyre többet beszélnek az autofágiáról mint az agy egészségének fenntartójáról és az élettartam növelésének eszközéről. Sokan persze gyanakodva fogadnak egy újabb titokzatos csodát ígérő idegen kifejezést, de ezúttal erre nincs okuk, hiszen 2016-ban ennek kutatásáért kapott Oszumi Josinori Nobel-díjat. A legegyszerűbb meghatározás az autofágiára az önfogyasztás , mellesleg szó szerint ezt is jelenti a kifejezés. Ez arra a természetes folyamatra utal, amelynek során a sejtek szétszedik és kitakarítják a felesleges vagy működésképtelen elemeiket. A már nem hatékony vagy rosszul működő sejtszervek, fehérjék és különféle törmelékek eltüntetésével ismét közelebb juthat a sejt az optimális működéshez. Megfelelő önfegyelemmel és előrelátással hatást gyakorolhatunk az autofágiára.  Az autofágia nemcsak azt határozhatja meg, hogy milyen jól élünk, de talán azt is, hogy mennyi ideig - írja az MBG Health. Ha...

Az időszakos böjtölés előnyei

Az időszakos böjtölés előnyei Talán a kelleténél több pozitív hatást is tulajdonítanak az időszakos böjtölésnek, mint amivel az valóban rendelkezik. A legtöbb előny úgy érzem egy kicsit eltúlzott, illetve én csak moderáltan tapasztaltam azokat. Persze vannak olyan hatások, amelyeket csak hosszú távon jelentkeznek. Ezekre még várok… Fontos megemlíteni, hogy a böjtöléssel kapcsolatos kutatások jelentős része vagy  kis mintán, vagy állatokon végzett kísérletek . Nem azt mondom, hogy a felsorolt pozitív hatások hazugságok lennének, hanem a mértékük sokkal csekélyebb, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.  Az impozáns lista olvasása után tehát ne válj kultikus böjthívővé és kezdj vizespalackok beszerzésébe miközben kipakolod a hűtőszekrényed tartalmát. Kezeld helyén az előnyöket. Az időszakos böjtölés egy nagyszerű táplálkozási módszer, de nem csodapirula. A rövid szolgálati közlemény után pedig lássuk, milyen előnyökkel kecsegtet a böjtölés: 1. Serkentheti a növekedési hor...

Bulgur

Miért olyan egészséges a bulgur?   közel-keleti köret titkai. Minden, amit a bulgurról tudni érdemes. A bulgur, más néven „török rizs” nem más, mint tört búza, melyet a közel-keleti konyha több ezer éve használ köretként. Egyszerűen elkészíthető, tápláló és nagyon egészséges, nem véletlen tehát, hogy sokan ajánlják ételeink kísérőjeként a rizs helyett. A Healthline cikke összeszedte, miért is jó nekünk a  bulgur . Csupa rost és tápanyag A bulgur szárított, összetört búzaszemekből áll, elkészítéséhez leggyakrabban durumbúzát használnak, de más fajták is szóba jöhetnek. Az előfőzéskor a meghántolt búzaszemeket először lepárolják, majd kiszárítva összetörik őket. Az üzletekben már ilyen kész állapotban kapható, ezért otthon elegendő, ha leöntjük forró vízzel, majd hagyjuk, hogy jól megszívja magát vele. A rizzsel ellentétben a szemek nem ragadnak össze. A bulgur teljes kiőrlésű gabonának számít, vagyis a búzaszemek egészét fogyasztjuk. Natúr formában vagy ízesítv...